Valikko Sulje valikko

Ajankohtaista

 

Ihastuttava Kerasilk nyt saatavilla Salon Doriksesta / 2016

Rakastu hiuksiisi! Kerasilk on uusi luksusluokan hiustenhoitosarja Goldwellilta. Sarja sisältää ainutlaatuisia teknologioita, jotka on yhdistetty korkealaatuisiin ainesosiin. Se tarjoaa viisi asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin räätälöitävää kampaamopalvelua sekä luksustason kotihoitotuotteita, joiden avulla saavutetaan poikkeuksellisen upeita, pitkäkestoisia tuloksia.

Neljästä eri vaihtoehdosta, omien hiusten tarpeiden mukaisesti valittavat hoitokäsittelyt leikkauksen tai värikäsittelyn yhteydessä 15 € – 25 €. Tule, koe ja ihastu!

Uusi yhteistyökumppani!

Ulkoisen kauneuden lisäksi panostetaan nyt myös sisäiseen hyvinvointiin! Siksi meillä on uusi huikea yhteistyökumppani!
Salon Doriksen asiakkaana saat nyt Sallan Pt-paketeista -10 % alennuksen.
(alennus voimassa toistaiseksi)

Näin Salla esittäytyy:
Olen Salla, 28-vuotias Personal trainer ja toimin Fitverstaan valmentajana Helsingin alueella. Personal training paketteihin kuuluu ilmainen alkuhaastattelu, henkilökohtaiset liikuntasuunnitelmat, treeniohjelmat, ravinto-ohjaus, jatkuva konsultointi sekä 1-4 tapaamista/ohjauskertaa kuukaudessa.
Lisätiedot ja hinnastot löytyvät osoitteesta: www.fitverstas.com -> Salla ja facebookissa Tmi Salla Hänninen ja Fitverstas

Personal training palvelut sopivat kaiken kuntoisille ja ikäisille ihmisille. Tavoitteenasi voi olla energisempi olo ja elämäntaparemontti, liikuntaharrastuksen aloittaminen, tavoitteellisempi kehonmuokkaus/painon pudottaminen, tai saatat olla kiinnostunut vaikka juoksuharjoittelun aloittamisesta. Pt-treenien avulla voit myös viedä oman harjoittelusi uudelle tasolle! Henkilökohtaisen opastuksen avulla pääset varmasti tavoitteeseesi!

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää: salla.hanninen@fitverstas.com

Salon Doris nyt myös Instagramissa

Löydät meidät nyt myös Instagramista nimimerkillä salondoris! Ota ihmeessä seurantaan jos ei vielä ole #salondoris!

Mago goes to Salon Doris

Suoritimme Mago-hiustenpidennys koulutuksen 21.5.2014, joten nyt meiltä saa uudet ja luonnollisen hellävaraiset hiustenpidennykset Simply Naturalin parhaaseen Super Remy -laatuluokkaan kuuluvilla hiuksilla.

Nyt ajanvaraus myös netissä!

Olemme ottaneet käyttöön myös nettiajanvarauksen!

Nettiajanvaraukseen pääsee tästä.

Nettiajanvarauksen lisäksi aikoja saa varattua puhelimitse tai paikan päällä!

Salon Doris avasi ovensa 9.1.2014

Tästä se alkaa! Tarjoamme parturi-kampaamo palveluita miehille ja naisille sekä lapsille. Tervetuloa tutustumaan uuteen lähikampaamoonne Radiokatu 6 : een.

Täällä teitä palvelee Doris ja Viivi 🙂

SALON DORIS

Puh. 09 3540 2003
info@salondoris.fi
Y-tunnus: 2589905-9

Radiokatu 6
00240 HELSINKI

Klikkaa kartta suuremmaksi

Click to open a larger map