Valikko Sulje valikko

Tuotteet

Hiusvärit, värihoitoaineet, hiustenpidennykset

Käytettävät ja myytävät tuotteet

Goldwell – on lupaus täydellisestä väristä. Se on yksi suurin kansainvälinen toimia, joka tuo viimeisimmän muodin ja teknologian nopeasti kampaajien tietoisuuteen. Goldwellin jälleenmyynti tuotteita on saatavilla ainoastaan parturi-kampaamoista.

Rakastu hiuksiisi! Kerasilk on uusi luksusluokan hiustenhoitosarja Goldwellilta. Sarja sisältää ainutlaatuisia teknologioita, jotka on yhdistetty korkealaatuisiin ainesosiin. Se tarjoaa viisi asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin räätälöitävää kampaamopalvelua sekä luksustason kotihoitotuotteita, joiden avulla saavutetaan poikkeuksellisen upeita, pitkäkestoisia tuloksia. Tule, koe ja ihastu!

Goldwellin maahantuoma uudistunut KMS on rantautunut. Todella hyvin toimivat tuotteet kaikkiin hiustyyppeihin. Miedoilla luonnon tuoksuilla ja hyvillä ominaisuuksilla varustetut KMS – tuotteet eivät tuota pettymystä!

Ihastuttavat uudistuneet Goldwell DUALSENSES – hiustenhoito- sekä Goldwell StyleSign– muotoilutuotteet löytyvät nyt myös meiltä. Monipuoliset tuotteet jokaiselle, joka arvostaa ammattimaista hiustenhoitoa sekä muotoilua.

Goldwellin MEN ReSHADE– käsittelyn avulla saat helposti raikkaamman ja nuorekkaamman ilmeen. Miehekkäin tapa häivyttää harmaita. Nopea ja luonnollinen väritulos ilman näkyvää tyvikasvua.

Wella Illumina Color on ensimmäinen kuultava väri, joka on valovoimainen kaikenlaisissa valaistuksissa. Se auttaa saavuttamaan ylivoimaisen valonheijastumisen, sekä peittää harmaat hiukset jopa 100 %:sti tarjoten läpikuultavan lopputuloksen. Värin patentoitu MICROLIGHT -teknologia suojaa hiuksen suomukerrosta, jolloin se säilyttää kirkkautensa. Näin valo läpäisee hiuksen valaisten luonnolliset värisävyjen vaihtelut sisältäpäin.

Illuminalla tehtävä kiiltokäsittely freeshaa ja elävöittää värjättyjä hiuksia värikäsittelyiden välissä. Sopii myös värjäämättömille hiuksille tuoden niihin pientä vivahdetta ja eloa. Sopii erinomaisesti esimerkiksi leikkauksen yhteyteen.

Wella Color Fresh – nopea, helppo, ammoniakiton värin virkistäjä, joka antaa uskomattoman kiillon. Kotiin ostettava tuote, jota on helppo käyttää värin virkistämiseen värikäsittelyiden välillä. Useita eri sävy vaihtoehtoja, nopea ja helppo levittää. Kosteuttaa ja silottaa hiuksia, koostumukseltaan hapan PH, jota on täydennetty hoitavalla vitamiiniyhdisteellä.

Sim SensitiveSensiDO Cream Color on suomalainen hajusteeton hiusväri, joka on kehitetty yhteistyössä alamme parhaiden ammattilaisten ja kemistien kanssa.

Mullistava värihoitoaineemme SensiDO Mix & Match on ammoniakiton, hoitava uutuus, joka lisää hiuksen kiiltoa, mutta runsaan pigmenttimääränsä ansiosta myös värjää käsiteltyä hiusta, parantaa sävyä ja sävyn intensiteettiä. Täsmäsävy valmistetaan asiakkaiden tarpeiden mukaan, eli tätä ei löydy valmiina myyntihyllystä!

Simply Natural® – käyttää vain parhaaseen Super Remy -laatuluokkaan kuuluvia hiuksia,joiden hankinta on eettisesti kestävällä pohjalla. Teemme hiustenpidennyksiä ja -tuuhennuksia sinetti, teippi ja NYT MYÖS UUTUUTENA Mago-tekniikalla!

Lahjakortit
Meiltä saat myös ostettua mielesi mukaan räätälöityjä lahjakortteja!

SALON DORIS

Puh. 09 3540 2003
info@salondoris.fi
Y-tunnus: 2589905-9

Radiokatu 6
00240 HELSINKI

Klikkaa kartta suuremmaksi

Click to open a larger map